Eerst even voorstellen

Gepubliceerd op 1 september 2017 12:57

Als Luisterkindwerker vraag ik nogal wat vertrouwen van mensen. Ik kan me voorstellen dat je dat niet zomaar wilt geven. Dat je graag iets meer over mij wilt weten voordat je jezelf kwetsbaar openstelt. Daarom vertel ik in dit artikel iets uitgebreider over wie ik ben, zodat je na het lezen mij een beetje beter kent.


Leuk dat je geïnteresseerd bent. Mijn naam is dus Boudewijn Veenstra. Samen met mijn vriendin Annemarie en ons 4-jarig zoontje Ravi woon ik in Leeuwarden aan de rand van de stad.

Vanuit huis kijk ik uit op het Leeuwarder bos. Daar ben ik ook elke dag te vinden met onze hond Nous Nous, een kruizing Stabij Malthezer. Ik vind het heerlijk om rond te dwalen en te genieten van de stilte en de natuur.


20170901_173515.jpg           samsung214.jpgReizen

Ik hou van reizen en andere culturen, maar daar is de laatste jaren niet zoveel van gekomen.

Een favoriet land is Marokko, maar elke bestemming met mooi weer is wat mij betreft goed. Mijn grote wens is nog een keer naar Canada te gaan, en dan vooral de Rocky Mountains.


Werk

In het dagelijkse leven werk ik als verpleegkundige bij de GGZ. Dit doe ik met plezier, maar ook met de wetenschap dat er meer is. En dat er meer mogelijk is dan alleen reguliere zorg.


Op Innerlijke kracht

Zelf heb ik in het verleden een paar moeilijke periodes gekend. Het is al lang geleden, maar de hulpverlening heb ik daardoor ook als patiënt meegemaakt. Moeilijk, maar ontzettend leerzaam en ik had het niet willen missen. Het was voor mij de start van mijn spirituele zoektocht.

Ik ben gaan mediteren, elke ochtend en elke avond… heel consequent. Ik heb geleerd me te ontspannen en helemaal stil te worden. Het heeft me in contact gebracht met wie ik werkelijk ben.

Ik ben gaan lezen. Veel boeken over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en zelfhulp. Op zoek naar antwoorden, die ik ook heb gevonden in boeken van bijvoorbeeld Walsh, Tolle en Twyman.

Twee boeken waren wel heel bijzonder, namelijk Het Onpersoonlijke leven en Een Cursus in Wonderen. Deze boeken hebben mijn kijk op de wereld compleet veranderd, van dualiteit naar eenheid.

Ik ben workshops en cursussen gaan volgen. Teveel om allemaal op te noemen, maar onder andere Reiki en Shin-Do bij het Nederlof Centrum in Amsterdam.


Emotional Freedom Techniques (EFT)

In 2011 heb ik de opleiding tot EFT-therapeut gevolgd bij Ben Meijer.

EFT is een effectieve en snelle techniek om blokkades, angsten en andere emotionele klachten te verwijderen. Professionele hulpverleners kunnen het gebruiken, maar de techniek is ook zeer geschikt als zelfhulp.

Heb je interesse in EFT? Laat het me weten.


De Luisterkind methode

Dit jaar heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker afgerond. Luisterkind is een methode waarbij ik op afstand energetisch contact maak. Ik ga met je onderbewustzijn in gesprek en na afloop ontvang je heldere antwoorden en praktische adviezen op jouw vragen of probleem.

IMG_0142-1.png


De Luisterkind methode vind ik een geweldige manier om mensen te helpen. Het is erg bijzonder en mooi om anderen de helderheid en praktische adviezen te kunnen geven vanuit hun eigen onderbewustzijn.

Heb je interesse in een Luisterkind afstemming? Hier vind je meer informatie


En nog een opleiding

Ik ben dit jaar begonnen met een opleiding tot Master Healer Reader Coach. Een heel mooie en diepgaande opleiding van 3 jaar bij het Elohim Centre.

Ik ga mijn intuïtie daar nog meer verruimen en leren om gaven en inzichten over te brengen op anderen met behulp van reading, healing en coaching.

Binnenkort heb ik oefenpersonen nodig, op afstand en ook ‘in het echt’. Misschien iets voor jou?

Ik hou je op de hoogte via Facebook en via Boudi’s Update.


Dit ben ik

Ja, dit ben ik. In het kort en zeker niet volledig. Wil je nog iets van of over mij weten?

Dat kan en mag. Mail me gerust of laat hieronder een reactie achter.

Ik vind het leuk om van je te horen.
 »

Reactie plaatsen

Reacties

Juliana
een jaar geleden

Wow Boudewijn wat ben jij aan het groeien, knap hoor. Je mag mij als proefpersoon op afstand gebruiken als je dit wil. Groet Juul

Ann Vannieuwenhuyse
een jaar geleden

Boudewijn wat een prachtmens ben jij. Echt je helpt zoveel mensen zichzelf te leren kennen op een zo pure zuivere manier. Ik ben je echt heel dankbaar wat jij voor mijn nichtje Fleur gedaan hebt dat kind is helemaal opengebloeit. Doe zo verder je word gewoon maar beter en beter. Je bent super.
Je mag mij als proefpersoon op afstand gebruiken.
Dank u voor alles.
Dikke pluim voor je.

Boudi
een jaar geleden

@Juliana, bedankt voor je compliment. Leuk dat je oefenpersoon wilt zijn. Ik laat het je weten als ik ga oefenen, waarschijnlijk in oktober of november. Groet, Boudewijn

Boudi
een jaar geleden

@Ann, dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te lezen. Echt super mooi dat het zoveel beter gaat met Fleur. Ben blij voor jullie!

Leuk dat je ook oefenpersoon voor me wilt zijn. Je hoort van me, waarschijnlijk in oktober of november. Groet, Boudewijn

Ineke Schuurman
een jaar geleden

Heel veel respect voor je! Heb zelf ook genoeg meegemaakt en daar gaat het nu niet over succes met je prachtige werk en je hart is prachtig je bent een licht !graag wil ik wel eens als proefpersoon fungeren ! Volg je hart dat is het enige wat klopt liefs van
Ineke

Ineke
een jaar geleden

Liefst als proefpersoon op afstand dan kan ik ook eens bloeien🌺🌹

Boudi
een jaar geleden

@Ineke, bedankt voor je fijne reactie. Leuk dat je oefenpersoon wilt zijn. Ik hou je op de hoogte. Fijne dag, Boudewijn

Greet Vannieuwenhuyse
een jaar geleden

Boudewijn ik ben je enorm dankbaar voor wat je voor mij en mijn dochter Fleur gedaan heeft.Is zo veranderd in korte tijd,gaat zelfs weer terug naar school. Ben blij dat ik je heb leren kennen. Je bent echt super!!!! Je mag mij en Fleur als proefpersoon op afstand gebruiken. Nogmaals bedankt voor alles. Grtjs Greet

Boudi
een jaar geleden

@Greet, geweldig! Ik ben blij voor jullie. Onderschat je eigen inbreng niet. Jij hebt je gevoel gevolgd en keuzes gemaakt. Moedig en daar mag je trots op wezen.

Ik ga jullie graag als oefenpersoon gebruiken. Je hoort van me. Warme groet, Boudewijn

Petra
een jaar geleden

Wat mooi geschreven Boudi!
Groetjes Petra

Boudi
een jaar geleden

@Petra, dank je wel!

Anneke den Os
een jaar geleden

Beste Boudewijn,
Ik heb jou website gevonden via Business blog school. Ik ben van mening dat het zo heeft moeten zijn, ik heb sterkt de indruk dat jij iets voor mijn dochter kan betekenen.
De reacties spreken mij erg aan met name die van Fleur, graag kom ik met jou in contact.
Vriendelijke groet Anneke

Boudi
een jaar geleden

@Anneke, dank je wel voor je reactie. Ik heb je een mail gestuurd. Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet, Boudewijn